Cine sunt și ce fac?

Sunt un web designer și progrmator web, lucrând mereu din greu pentru a găsi noi și inovative căi pentru a oferi cea mai bună experiență web.

Călătoria mea către web developer a început când avem 16 ani, atunci am început să folosesc facebook, forum-uri și diferite chat-uri pentru a ține legătura cu prietenii. De atunci, am vrut să știu cum funționează facebook-ul și restul site-urilor.

În prezent am 21 ani, un canal de YouTube cu ajutorul căruia vreau să ofer și eu ceva înapoi comunității, și mult timp petrecut în fața calculatorului pentru a învăța < programare > și { design web } .

Între timp ca freelancer sunt disponibil și pentru proiecte web. Deci dacă ești dispus să-ți lași website-ul în mânile mele, fi sigur că va fi pe mâine sigure. Contactează-mă.

Frunizez servicii de web developer la scară largă pentru a putea creea un website ordonat, curat, responsive(pentru toate tipurile de devices-uri), animat și cu o interfață ușor de urmărit. Astfel vizitatorii dumneavoastră pot obține cea mai bună experiență web. Tehnologii folosite.

Atuurile unui Website

Website responsive

Website-ul tău poate fi accesat de pe orice device: desktop, laptop, tabletă și telefon navigând în condiții optime.

Administrare Ușoară

Vei avea la îndemână o zonă administrativă din care poți adăuga, edit sau șterge conținut fără a fi nevoie să cunoști linii de cod.

Analiza website-ului

Îți vei monitoriza traficul website-ului tău în cel mai mic detaliu. Acest lucru îți poate oferii oportunitați noi în dezvoltarea afacerii.

Viteză mărită

Încărcarea rapidă a website-ului îți va ține clienții aproape. Majoritatea oamenilor se plictisesc dacă așteaptă prea mult pentru încărcarea unui website. Timpul înseamnă câștig sau pierdere.